VECTOR 425

Combina de recoltat marca ROSTSELMASH model VECTOR 425

DESCRIERE GENERALĂ
VECTOR este decizia optimă pentru terenurile mici. Această combină de recoltat este cel mai eficient mod de a rezolva sarcinile agricole cu o funcționare medie pe sezon de 750 de hectare, un cost de proprietate și o economie optime.

VECTOR 425 01ÎNCEPUT REUȘIT
Noua cameră de alimentare extinsă oferă o vedere mai bună asupra unității barei de tăiat și face recoltarea porumbului mai ușoară deoarece nu sunt necesare schimbări. În plus, încărcătura utilă mărită de până la 3000 de kg oferă utilajului capacitatea de lucru cu adaptoare largi, ceea ce a reprezentat
un factor important în creșterea productivității combinei pe terenuri cu productivitate scăzută.
Copierea arcului longitudinal lateral este o decizie simplă și fiabilă pentru o utilizarea eficientă a întregii lățimi a secerătoarei pe terenuri neuniforme.

VECTOR 425 02Copierea arcului longitudinal lateral este o decizie simplă și fiabilă pentru o utilizarea eficientă a întregii lățimi a secerătoarei pe terenuri neuniforme.

800mm 

VECTOR 425 03

VECTOR 425 04EFICIENȚĂ MAXIMĂ
VECTOR 425 05Rostselmash a proiectat un sistem original și extrem de eficient pentru ACROS. Puternic și fiabil, cu o eficiență ridicată și o separare atentă, respectând cele mai importante cerințe referitoare la calitatea cerealelor. VECTOR este dotată cu un sistem de treierat original și extrem de eficient cu un tambur cu diametrul de 800 mm - acest semn „generic” unic al combinelor de recoltare Rostselmash este bine cunoscut de profesioniștii din întreaga lume.

Supertambur
Avantajele tamburului sunt rezistența enormă, făcând față extrem de bine maselor de recoltat umede, contaminate sau răsucite.
Rata de separare de 95%
Diametrul mare al tamburului permite creșterea extremă a unghiului de acoperire a zonei de sub tambur (130˚) asigurând o zonă de separare semnificativă (1.1m2) și cea mai convenabilă geometrie de treierat, adică extinsă și omogenă. Prin această caracteristică se realizează o separare aproape completă (95%) cu o rată de deteriorare a cerealelor extrem de scăzută.
Aceste rezultate nu sunt demonstrate de orice sistem cu tamburi multipli!

VECTOR 425 04
REZULTATE CURATE

O greblă rotativă cu 4 niveluri în 7 trepte, cu sistem de curățare în 2 etape cu ventilator puternic și dispozitiv autonom de triere finală oferă o separare extrem de sigură a resturilor.
Cerealele ajung în rezervor în stare curată și nedeteriorată, pregătite de vânzare.


TOTUL ESTE SUB CONTROL 

Acoperișul rezervorului de cereale care se poate transforma permite creșterea capacității acestuia de la 4,5 până la 6 m3 sau reduce dimensiunile combinei, dacă este necesar.
Mecanismul electric de deschidere este controlat din cabină. Pulsatoare hidraulice - o caracteristică distinctă a combinelor Rostselmash - sunt prevăzute în zona inferioară a rezervorului.
Datorită pulsatoarelor, combina descarcă ușor cerealele umede, ceea ce duce la o creștere a eficienței schimbului.

Flexibilitate în gestionarea paielor
Avantajul principal al combinei VECTOR este că doar ea, din clasa sa, poate oferi o astfel de varietate de scheme de lucru cu alte recolte decât cele de cereale. Paiele pot fi nu doar mărunțite ci și aruncate și așezate în șiruri (tocător).
Sistemul de stivuire cu o capacitate de 12m3 este disponibil opțional pentru VECTOR. El permite stivuirea paielor cu o descărcare automată în timpul mișcării.

PREGĂTITĂ PENTRU ORICE SARCINI
Combinele VECTOR sunt dotate cu motoare YaMZ și Cummins moderne turbo-diesel cu 6 cilindri. Aceste motoare au o performanță optimă, o rezervă de cuplu de 20% la sarcini de vârf, și un consum economic de carburant.
VECTOR 425 08
16 ore fără realimentare

Se cunoaște că costul carburantului este una dintre cele mai semnificative părți din costurile de operare ale combinei. Dar nu și în cazul combinei VECTOR care are un indice foarte scăzut al consumului de carburant, adică 1,8....2,5 kg la o tonă de cereale treierate.
Motorul economic împreună cu rezervorul de carburant de 540 l permit o activitate de până la 16 ore fără realimentare.

VECTOR 425 – 229 CP (Cummins Stage IV)
VECTOR 410 – 210 CP (YAMZ, Stage IV)

Compresorul de aer cu un colector de 110L economisește destul timp pentru mentenanța pe schimburi, în special în condiții de deplasare când mașina specială de suport tehnic nu este disponibilă.
Mișcare de înaintare asigurată
VECTOR este dotată cu o transmisie hidraulică-statică asigurând o reglare liberă între cele 3 viteze. Intervalul de funcționare a vitezelor permite încărcarea combinei în cazul activității pe terenuri cu recolte reduse. Versiunile de combine cu transmisie integrală și șasiu semi-remorcă Caterpillar garantează o funcționare sigură și fiabilă în orice condiții.

VECTOR 425 09

CONFORT ABSOLUT
Combina VECTOR 425 este dotată cu o cabină confortabilă Comfort Cab II pe arcuri, presurizată cu două locuri, cu izolare fonică îmbunătățită, aer condiționat, radiator, cameră de răcire și radio.
VECTOR 425 12 cabina

VECTOR 425 13 cabina

ADAPTOARE
Diferite modalități de îmbunătățire a recoltării
Echipamentul frontal corespunzător este necesar pentru o astfel de combine extrem de eficiente. Toată lumea știe că recoltarea începe de la secerător. De aceea, luarea unei decizii corecte reprezintă cel mai important aspect când selectați combina de recoltare. Flux de Putere al Secerătoarei universale pentru cereale.

VECTOR 425 14 adaptoare

VECTOR 425 14a VECTOR 425 14b

Porumb

Pentru a recolta boabele de porumb, se propune echipamentul de treierat și o prășitoare cu 6 sau rânduri. Dispozitivul asigură recoltarea semințelor cu o tocare simultană și o aruncare a masei de frunze și tulpini peste câmp.

VECTOR 425 15 porumbVECTOR 425 16 porumb
Semințe de floarea-soarelui
Secerătoarea cu 8 rânduri proiectată special pentru recoltarea florii-soarelui va asigura o recoltare completă a culturii la o rată minimă de 98%, care nu este realizabilă în cazul utilizării altor tipuri de echipamente. Secerătoarea funcționează în mod fiabil în orice condiții agricole, inclusiv în cazul hibrizilor de floarea-soarelui cu înălțimi mici.


Rapiță
Pentru a realiza o eficiență maximă la recoltarea culturilor ușor deteriorate, se propune următorul echipament. Accesoriul pentru secerătoare destinat rapiței, de 6/7/9 m va reduce pierderile la recoltare de 3 sau 4 ori și va culege suplimentare între 30 și 100 de kg de cereale de pe 1 hectar de teren, în funcție de capacitatea culturii.

VECTOR 425 17 rapitaVECTOR 425 18 rapita
Soia
Pierderile din recoltarea culturilor de soia și a altor culturi acoperitoare vor fi reduse dramatic în cazul utilizării secerătoarei cu aparat de tăiat flexibil capabil să copieze micro-relieful terenului. Posibilitatea de fixare a unui cuțit rigid este prevăzută pentru a recolta culturile tradiționale care se ridică de la sol.

Accesoriu de ridicare
În cazul recoltării separate, combinele sunt dotate cu platforme de ridicare cu lățimi de 3,4 sau 4.3 m. Ca și secerătoarea acest dispozitiv este capabil să copieze relieful terenului în direcții longitudinale și laterale. Protecția sigură a elementelor de ridicare împotriva înfundării, oscilării și suflării masei de către vânt asigură o funcționare stabilă chiar și în condiții adverse.

Celeale de dimensiuni mici pentru panificație

VECTOR 425 19VECTOR 425 20

Pentru recoltarea cerealelor de dimensiuni mici pentru panificație Modulul Transportor Draper Stream 900 cu lățimea de 900 mm. Când îl utilizați, rata de recoltare crește până la 10-15%, ceea ce permite optimizarea descărcării treierătoarei. Roțile speciale, realizând funcțiile de copiere a reliefului terenului și de susținere a modulului pot fi mutate în poziția de transport, eliminând nevoia de utilizare a camioanelor pentru transport.


DESCARCARE CATALOG