Combina de recoltat marca ROSTSELMASH model  NOVA

DESCRIERE GENERALĂ

NOVA este o combinație perfectă între performanță, prețuri rezonabile și costuri de operare scăzute. O soluție ideală pentru fermieri și ferme mici. Caracterul compact și manevrabilitatea fac această combină indispensabilă  pentru funcționarea eficientă pe terenurile mici cu contururi complexe. Design-ul modern și configurația rațională a componentelor combinei oferă performanța necesară și  raportul echilibrat preț-calitate.

 

2 NOVA

 

03 vizibilitateVIZIBILITATE ÎMBUNĂTĂȚITĂ CU O NOUĂ CAMERA DE ALIMENTARE
 Camera de alimentare de tip transportor alimentează materialul la tamburul de treierat în mod rapid și uniform. Are trape de inspecție care permit verificarea stării sale și mentenanța ușoară.
Captorul de pietre din fața tamburului de treierat împiedică intrarea pietrelor în zona de treierat. Funcția hidraulică de mers înapoi va ajuta în condițiile dificile de funcționare.               

 
 

04 sistem unicSISTEM UNIC DE TREIERAT/SEPARAT
Treierătoarea clasică cu un singur tambur realizează procesul de treierat cu mare atenție (până la un strat subțire!) și are un design destul de simplu. Profilul unic cu secțiune dublă concavă cu o arie mare de acoperire asigură o zonă concavă de 0,93 metri pătrați, ceea ce nu este realizabil pentru alte combine din aceeași clasă, și oferă o performanță superioară a mașinii.

05 motor 1MOTOARE
MOTOR DE MARE PUTERE ȘI CU CONSUM EFICIENT

Combina este dotată cu un motor turbo-diesel modern, cu patru cilindri în linie, 180 CP (132 kW at 2000 PRM). Rezerva de cuplu este de până la 20%. Sistemul de management al motorului monitorizează complet funcționarea sa și alimentează cantitatea exactă de carburant la sarcina curentă . Acesta asigură un consum minim de carburant.

MOTOR CUMMINS DE MARE PUTERE ȘI CU CONSUM EFICIENT
Combina este dotată cu un motor Cummins turbo-diesel modern, (Stage IV) cu VGT, 175 CP (129 kW at 2200 RPM). Rezerva de cuplu este de până la 20%.
Sistemul de management al motorului monitorizează complet funcționarea sa și alimentează cantitatea exactă de carburant la sarcina curentă.
Acesta asigură un consum minim de carburant. Pentru a respecta legislația privind emisiile sistemul SCR cu rezervor de mare capacitate pentru AdBlue (57L) este 
combinat cu Catalizatorul de Oxidare Diesel (DOC).

MOTOR DE MARE PUTERE ȘI CU CONSUM EFICIENT
Combina este dotată cu un motor Cummins diesel solid, cu 160 CP (121 kW at 2200 RPM). Rezerva de cuplu este de până la 20%.
Design-ul simplu și fiabil al motorului are componente electronice minime. Sistemul de carburant asigură un consum scăzut de carburant și o curbă de cuplu de înaltă performanță.

 

 
 06 curatare
SISTEM DE CURĂȚARE EFICIENT

Sistemul de curățare cu două site este utilizat pentru curățarea grămezilor. O înălțime de cădere mare și grătarul de pre-curățare cu dinți îmbunătățesc semnificativ performanța de curățare. Aria totală a sitelor este de 3,59 metri pătrați, ceea ce este unul dintre cei mai buni indicatori pentru  combinele din clasa a treia.
Sistemul de curățare utilizează un ventilator cu 6 palete; viteza ventilatorului este controlată din cabină și afișată pe panoul de control.
08 grebla
GREBLĂ MECANICĂ DE MARE PERFORMANȚĂ CU ZONĂ MARE DE SEPARARE

 
Lungimea optimă a secțiunilor va asigura separarea detaliată a fiecărei cereale.
Amplitudinea de scuturare a secțiunilor este proiectată pentru a asigura gradul maxim de separare a boabelor de grămezi. 
SISTEM DE CURĂȚARE EFICIENT
Sistemul de curățare cu două site este utilizat pentru curățarea grămezilor. O înălțime de cădere mare și grătarul de pre-curățare cu dinți îmbunătățesc semnificativ performanța de curățare. Aria totală a sitelor este 3,59 metri pătrați, care este cea mai mare din această clasă de combine. Sistemul de curățare utilizează un ventilator cu 6 palete; viteza ventilatorului este controlată din cabină și afișată pe panoul de control.
09 cabina

CABINĂ CONFORTABILĂ CU SISTEMUL DE INFORMARE ADVISER II

Combinele NOVA sunt dotate cu cabina Comfort Cab. Sistemele de aer condiționat și de încălzire sunt incluse în pachetul standard. Vă veți bucura de confortul care vă permite în mod real să realizați o activitate eficientă cu mai puțin stres și oboseală până la finalul schimbului dvs.
Sistemul de informare cu voce Adviser III monitorizează în mod continuu procesul de treierat și funcționarea mecanismelor combinei și permite monitorizarea stabilității procesului și previne defecțiunile componentelor. 
 10 rezervor

REZERVOR DE CEREALE DE MARE CAPACITATE

4 900 L
Capacitatea rezervorului de cereale este cea mai bună din această clasă de utilaje. Descărcătorul de mare viteză permite descărcare în maxim 2 minute. Lamele reglabile din interiorul rezervorului de cereale reglează viteza de descărcare în funcție de tipul de cultură recoltată și de umiditatea ei.
Înălțimea de descărcare este de 4 m, ceea ce permite să descărcați cerealele în orice vehicule. Comanda hidraulică a melcului poate fi activată din cabină.
11 poza

12
FLUX DE PUTERE
MODUL VERSATIL

Fluxul de Putere asigură o performanță superioară datorită reducerii pierderilor și a alimentării optime a materialului recoltat. Acest modul a demonstrat practic că datorită barei de tăiere originale cu un angrenaj planetar reduce pierderile de cereale vărsate și asigură o alimentare stabilă și omogenă indiferent de condițiile de funcționare.
Tamburul acționat hidraulic, având o sistem de acționare sincronizată reglează automat viteza tamburului pentru a se potrivi cu viteza de la sol. Conectorul hidraulic unic este opțional.


13
TOCĂTOR/DISTRIBUITOR FIABIL

Sistemul de treierat și separat clasic al seriei NOVA aproape nu deteriorează paiele. În funcție de utilizarea prevăzută, paiele pot fi tocate și distribuite sau lăsate în brazde.
Arborele mecanismului de tocare poate fi dezactivat în jumătate de secundă.MENTENANȚĂ UȘOARĂ

Compresorul de aer cu un colector de 110 l (inclus în pachetul de bază cu tracțiune integrală) economisește destul timp pentru mentenanța din cadrul schimbului și este de ajutor în special în condițiile de teren unde nu există niciun vehicule de asistență în apropiere. 


DESCARCARE CATALOG